mandag 1. desember 2014

Steke fisk glutenfritt




Det finnes mange måter å steke fisk på, her er en måte med glutenfri panering.

Her er det torskefilet som er brukt.

En skål med lett pisket hele egg.

En skål med jyttemel, salt og pepper.

En skål med Oldas griljermel, salt og pepper

Ps: du kan bruke 2 ss salt og 1 ss pepper i hver av skålene. Mer visst du synest det. Kryddersmaken forsvinner litt under steking.









Dypp først fisken i egg...




Så i jyttemel...





Så i egg igjen....





Tilslutt i griljermel




Stek fisken slik du pleier. Jeg bruker rapsolje og meierismør



4 kommentarer:

  1. Så godt ut :) Steker det som regel bare i smør/olje vi og har på litt salt, pepper og karrikrydder :)

    SvarSlett
  2. Ja, det trenger ikke være så innviklet for å være godt :)

    SvarSlett
  3. Hvor får du kjøpt panringen din?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei, jyttemelet har de fleste matbutikker, strømelet kjøper jeg på litt større butikker som meny, obs osv. Og i Sverige har de det 😊

      Slett

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...