Favorittoppskriften på brownies, med biter av hvit sjokolade.
200 gr meierismør
200 gr kokesjokolade (vi bruker lys)
200 gr sukker
3 egg
150 gr glutenfritt fint mel
1 ts vaniljesukker
1 klype salt
150 gr hvit sjokolade
Sett ovnen på 180 gr.
Start med å smelte 200 gr smør og 200 gr sjokolade i en kasserolle på svak varme. Ikke bruk høy temperatur her, da brenner det seg, bruk heller lang tid på svak varme.
Avkjøl mens du gjør i stand resten av røren.
Ha alle de andre ingrediensene (3 egg, 200 gr sukker, 1 ts vaniljesukker, en klype salt og 150 gr mel) i en bolle, og pisk de godt med feks håndmikser.
Bland sjokolade/smør i røren mens du mikser.
Hakk 150 gr hvit sjokolade
Rør sjokoladen inn i røren med slikkepott
Hell røren i en form med bakepapir. Denne formen er 24 ganger 33 cm.
Stek nederst i ovnen på rist. 180 gr i ca 25-30 min.
Kaken skal være litt løs i midten når den er ferdig.
Avkjøl, skjær opp og nyt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)