lørdag 9. juli 2016

Glutenfri Brownies med kvit sjokolade




Favorittoppskriften på brownies, med biter av hvit sjokolade.



200 gr meierismør
200 gr kokesjokolade (vi bruker lys)

200 gr sukker
3 egg
150 gr glutenfritt fint mel
1 ts vaniljesukker
1 klype salt

150 gr hvit sjokolade



Sett ovnen på 180 gr.

Start med å smelte 200 gr smør og 200 gr sjokolade i en kasserolle på svak varme. Ikke bruk høy temperatur her, da brenner det seg, bruk heller lang tid på svak varme.

Avkjøl mens du gjør i stand resten av røren.





Ha alle de andre ingrediensene (3 egg, 200 gr sukker, 1 ts vaniljesukker, en klype salt og 150 gr mel) i en bolle, og pisk de godt med feks håndmikser.






Bland sjokolade/smør i røren mens du mikser. 





Hakk 150 gr hvit sjokolade




Rør sjokoladen inn i røren med slikkepott




Hell røren i en form med bakepapir. Denne formen er 24 ganger 33 cm.




Stek nederst i ovnen på rist. 180 gr i ca 25-30 min.
Kaken skal være litt løs i midten når den er ferdig.

Avkjøl, skjær opp og nyt.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...